Gündem ‘Gençlerin önünü açacağız’

‘Gençlerin önünü açacağız’

31.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Yarışmaları’nın gala gecesi dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

‘Gençlerin önünü açacağız’

ELİF ALTIN İstanbul - Gecede konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Gençlerimizin önünü açma gayretindeyiz. Yeteneği olan, potansiyeli olan fakat onlar için fırsat bulamayan tüm gençlerimizin yanında olmak en büyük amacımız” dedi.

Haberin Devamı

Gecede edebiyat, münazara, şiir, bilgi yarışması gibi kategorilerde birincilik kazanan üniversiteli ve liseli gençlere ödülleri takdim edildi. Aynı zamanda online yapılan bilgi yarışmasına katılan yaklaşık 2 bin genç de, etkinlikte eğlenceli vakit geçirdi. Gecenin sonunda gençler Manga grubunun verdiği konserle eğlendi.

Kasapoğlu, özetle şunları söyledi: “Binlerce gencimiz 30 bine yakın gencimiz tüm hünerlerini sergilediler. Dereceye girsin ya da girmesin herhangi bir konuda canla başla çalışan, ben de varım diyen ve bu uğurda alın teri döken tüm gençlerimiz bizim nazarımızda, bizim gönlümüzde çok kıymetlidir ve çok özeldir. Güzellikte ve iyilikte yarışan kimseye kaybetmek yoktur gençler. Hepiniz bu mücadelelerinin kazananısınız.”