Gündem Göç Zamanı 13. yeni bölüm 3. fragmanında şoke eden sahneler!

Göç Zamanı 13. yeni bölüm 3. fragmanında şoke eden sahneler!

24.04.2016 - 12:58 | Son Güncellenme:

Salı akşamları yayınlanacak olan Göç Zamanı dizisinde heyecan dorukta. Yepyeni 13. yeni bölüm fragmanları ile gündeme damgasını vurdu. Star TV ekranlarında yayınlanan Göç Zamanı dizisinde bu hafta neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Göç Zamanı 13. yeni bölüm 3. fragmanında şoke eden sahneler

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği Göç Zamanı, törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini ekrana getiriyor. Göç Zamanı izleyiciler tarafından soluk soluğa izleniyor. Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın başrollerindeki “Göç Zamanı” Salı akşamları 20.00’de Star Tv ekranlarında...

Haberin Devamı

Göç Zamanı dizisinde inanılmaz anlar yaşanıyor. Günlerdir beklenen Göç Zamanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GÖÇ ZAMANI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Herkesin merakla beklediği, Yıldız’a büyük prestij kazandıracak olan halı paramparça edilmiştir. Bunu yapan kişiyi tek gören kişiyse Güneş’tir. Fakat konuşmaz. Cennet’in günlerdir verdiği emek boşa gitmiştir.

Yılmaz ve Artem’in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet’in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet’in müdahalesi her şeyi değiştirir.

Zümrüt için büyük umutlarla başlayan okul hayatı, üzerine atılan bir iftirayla, yanlış anlaşılmayla büyük tehlikeye girecektir. Zümrüt’ün okul hayatı artık, fakültenin disiplin kurulu başkanının iki dudağı arasındadır.

Haberin Devamı

Cennet’in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

Yayın Günü: 26 Nisan Salı
Yayın Saati: 20.00

GÖÇ ZAMANI 13.BÖLÜM FRAGMANI 1

GÖÇ ZAMANI 13.BÖLÜM FRAGMANI 2

GÖÇ ZAMANI 13.BÖLÜM FRAGMANI 3

Yeni gününde, yeni bölümüyle, Salı Akşamı Star’da.
Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın başrollerindeki “Göç Zamanı” önümüzdeki haftadan itibaren Salı 20.00’de ekrana gelmeye başlayacak.

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği dizi, törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini ekrana getiriyor.

Vahide Perçin: (Cennet)

Göç Zamanı 13. yeni bölüm 3. fragmanında şoke eden sahneler

Gözü kara bir anne.. Gerekirse ölebilecek kadar.. Cehennem gibi bir hayata boyun eğmeyen bir kadın Cennet.. Yalnız kızlarının değil hayatına girdiği tüm insanların hayatı değiştirecek bir kadın.. Cennet baş eğse de asla boyun eğmez. aşk konusunda yaralı.. Bu yüzden kendisi gibi başka birini yaralamaktan korkuyor. Bu yüzden Sevgi’den nefret bile etse onu kendi cehennemine sürüklemeyi göze alamaz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmak istemeyen bir kadın.. Kendini bildi bileli halı dokuyor. Peki İstanbul’da karşılaşacağı zorluklara nasıl göğüs gerecek? Nev-i şahsına münhasır kişiliğiyle hükmünü süren bir kadın.. Cennet'in hikayesi izleyicinin gönlüne taht kurmaya aday..

Haberin Devamı

Yapım: Limon Film - Hayri Aslan
Yönetmen: Veli Çelik

Oyuncular

Cennet
Vahide Perçin

Yılmaz
Talat Bulut

Hanım
Tilbe Saran

Artem
Engin Benli

Zümrüt
Cansu Tosun

Sevgi
Arzu Gamze Kılınç

Kiraz
Elif Ceren Balıkçı

Yemin
Gürkan Günal