Gündem Güldüy Güldüy Show'un yeni bölüm konukları kimler?

Güldüy Güldüy Show'un yeni bölüm konukları kimler?

31.08.2016 - 15:41 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının sevilen programı Güldüy Güldüy Show yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sempatik programda çocuklar izleyiciyi kahkahaya boğuyor. Her hafta yeni bir ünlünün konuk olarak katıldığı Güldüy Güldüy Show'da bu haftaki ünlü konuk kim ? İşte Güldüy Güldüy Show ile ilgili merak edilen detaylar...

Güldüy Güldüy Showun yeni bölüm konukları kimler

Güldüy Güldüy Show yeni bölüm konukları belli oldu mu kimler geliyor? Show Tv ekranlarının sevilen programlarından olan Güldüy Güldüy Show’da eğlence devam ediyor! 2 Eylül Cuma akşamı ekranlarda olacak Güldüy Güldüy Show ile ilgili merak edilen detaylar haberin içeriğindedir...

Haberin Devamı

Türk televizyonlarının sevilen komedi programları arasında yer alan yapımcılığını ise BKM’nin üstlendiği Güldüy Güldüy Show her Cuma akşamı yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. 2 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan Güldüy Güldüy Show’un konukları belli oldu.

Oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Beren Gökyıldız, Melisa Giz Cengiz, Ceren Reis, Alp Akar, Yusuf Batuhan Kıraç, İhsan Berk Aydın, Efe Aydın, Melis Kara, Esat Polat Güler, Berke Mutlu, Defne Erşen, Dora Dalgıç gibi isimlerin yer aldığı Güldüy Güldüy Show programının bu hafta iki konuğu olacak.

Güldür Güldür Show’un oyuncularından olan Özgün Aydın ve şarkılarıyla Yonca Evcimik Güldüy Güldüy Show programının konukları olacak.

Güldüy Güldüy Show, yeni bölümüyle Cuma 20.00’de Show TV’de!

Yazarlar