Gündem Güneş'in Kızları 6. son bölümde büyük şok! - İzle

Güneş'in Kızları 6. son bölümde büyük şok! - İzle

23.07.2015 - 15:42 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yaz dizisi Güneşin Kızları'na yeni bir isim dahil oldu. Merakla beklenen Güneşın Kızları 6. son bölümde heyecan doruktaydı. Heyecan dolu son bölümü ile ekrana gelen Güneşin Kızları sürpriz yeni oyuncusu ile yine gündeme bomba gibi düştü. İşte nefes kesen Güneşin Kızları son bölüm ve dahası...

Güneşin Kızları 6. son bölümde büyük şok - İzle

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Güneşın Kızları yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. 3 kız çocuğunu büyüten ve aşktan tamamen umudunu kesen Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında bulur ve aşık olur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul eden Güneş için hayat yeni başlamıştır ancak olayların ardı arkası kesilmez. Her bölümü ile ayrı bir heyecan katan Güneşın Kızları son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı..

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



GÜNEŞİN KIZLARI'NA YENİ BİR İSİM DAHİL OLDU!

Survivor 2013'te adını duyuran ve daha sonra çeşitli projelerde yer alan, bu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programının sunuculuğunu üstlenen Fatmagül Fakı, Güneşin Kızları dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Güneşın Kızları merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen son bölümün ardından Güneşın Kızları 6. bölüm için heyecan dorukta. İşte Güneşın Kızları 6. bölüm fragmanı ve özeti...

GÜNEŞİN KIZLARI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları 6. Bölüm de: Haluk'tan sürpriz itiraf!

Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.

Savaş, Nazlı’nın planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selin’in olaya tepkisi, Nazlı’dan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selin’in acı çektiğini görebilen tek insandır.

GÜNEŞIN KIZLARI 6. BÖLÜM FRAGMANI





GÜNEŞİN KIZLARI 5. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Güneşin Kızları 5. Bölüm de: Güneş, Haluk'tan şüphelenmeye başlıyor!

Sevilay’ın evinde saldırıya uğraması, ailenin gündemine bomba gibi düşer. Ali, annesine bunu yapanın babası olduğundan emindir. Güneş ilk defa Haluk’tan şüphelenmeye başlar.

Selin, Ali’nin kötü gününde onu yalnız bırakmaz. Ali, Selin’den kaçmaya çalışır; fakat duygularından kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Nazlı, Melisa’nın Savaş’a yazdığı mektubu okur. Melisa’nın mektuba bir mesaj sakladığını anlar. Savaş, Melisa’ya ne olduğunu öğrenmek için Can ve Nazlı’nın da yardımlarıyla Haluk’un bilgisayarına sızar. Nazlı ve Savaş, Haluk’un bilgisayarında sürpriz bir şey bulacaklardır.

GÜNEŞİN KIZLARI KONU ÖZETİ:

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmir’li bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler.

İstanbul’lu ünlü bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu’nun evlenme teklifi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş teklifi kabul etmek ister ancak ortada küçük bir sorun vardır. Kızları henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. Nazlı’nın annesinden şüphelenip, evlenme teklifini basmasıyla Güneş ve Haluk’un ilişkisi ortaya çıkar.

Nazlı bu evliliğe külliyen karşıdır ve olmaması için elinden geleni ardına koymayacaktır. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün problemlere rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Haluk Mertoğlu aileleri tanıştırmak için Güneş ve kızlarını İstanbul’da, evlerinde ağırlamak ister. Güneş ve Haluk’un ani evlilik kararı Mertoğlu ailesinde de tepki görür. Güneş ve Haluk tüm olumsuzlara rağmen aşklarının peşinden gidebilecek midir? Haluk, göründüğü kadar mükemmel midir?

FATMAGÜL FAKI KİMDİR?

Herkesin Adriana Lima’ya benzettiği güzel ve kariyerli sunucu, Survivor'da yarışmacı olduğu dönemde adını ülkeye iyice duyurdu. Yıldızı parlamadan önce THY'da hostesliği kazanınca uzun yıl hostes olarak görev almıştır. Spikerlik ve sunuculuk hayaliyle yola çıkan Fatmagül Fakı bu hayallerine de kavuştu.

Fatmagül Fakı 3 Şubat 1990 tarihden doğdu. Konya doğumlu olan Fatmagül Fakı, uzun yıllar Hatay’da yaşadı. Sonrasında ise ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Uzun yıllar hosteslik yapan Fatmagül Fakı daha sonra kısa bir dönem televizyonda sunuculuk yaptı. Gerçek mesleği ise grafik tasarımcılığı olan Fatmgül Fakı 2010 yılında Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu.