Gündem Güvercin için ellerini verdi

Güvercin için ellerini verdi

21.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ağrı’da geçen yıl elektrik teline kanadı takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılarak iki elini kaybeden çoban Ramazan Taşdemir’in (18) bir hafta içinde protez kollarına kavuşacağı öğrenildi.

Güvercin için ellerini verdi

Diyadin’e bağlı Günbuldu Köyü’nde hayvanları otlatmak için gittiği yaylada elektrik direğine takılan güvercini kurtarmak isterken ellerini kaybeden Ramazan Taşdemir’in GATA’ya yatırıldığı, bir hafta içinde protez kollarının takılacağı öğrenildi. Taşdemir, Milliyet’e şunları söyledi: “Başta Erzurum olmak üzere çeşitli illerde tedavi gördüm. Ardından bakanlık kanalıyla GATA Hastanesi’ne getirildim. Yapılan çalışmaların ardından köye döndüm. Protez kol siparişimin verildiği belirtilerek tedavi için tekrar Ankara’ya davet edildim. Bir hafta içinde protez kollarıma kavuşacağım. Güvercini kurtardıktan sonra ellerimi kaybettiğim için pişman olmadım. Murat Özdemir’in papağana yaptığı caniliğe de çok üzüldüm.”

Haberin Devamı

“Hiç pişman değil”

Tedavisinin başlangıcından bu yana Taşdemir’le ilgilenen AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Özel Kalemi Canan Üstündağ ise “Ramazan’ın hayvan sevgisi iki elini kaybetmesine mâl olmuştu ama o hiç pişman değil” dedi.