Gündem Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor Hakan'dan olay sözler...

Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor Hakan'dan olay sözler...

02.04.2018 - 15:07 | Son Güncellenme:

Hakan Hatipğlu Survivor 2018'in en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Daha önce de Survivor'a katılan Hakan Hatipoğlu bu sene All Star takımı ile yarışmaya başlarken sonradan Gönüllüler takımına transfer oldu. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir Survivor Hakandan olay sözler...

Survivor 2018'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu akşam yeni takımlar belli oluyor. Hakan Hatipoğlu hangi takımda yer alacak merak konusu. İşte Hakan ile ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.


'BENİM İÇİN UTANÇ VERİCİ'

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyurdu. İlk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star'a karşı şeklinde olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Yeni konsept ile ilgili düşünceleri sorulan Hakan Hatipoğlu, "Kendi adıma çok gönül kırıcı, biraz utanç verici, ama yine de umut veren bir durum. Karşı tarafta 10 yılın en iyi yarışmacıları var. Bu takım da iyi ama arada fark olduğu her zaman oyunlara yansıyordu. Elimizden geleni yapmamıza rağmen olmadı. Sakatlıklar, açlık ve yeni gelen arkadaşların beklentileri karşılayamaması nedeniyle bu noktaya geldik" ifadelerini kullandı.

Başarılı yarışmacı, "Çok üzülüyorum, ama ben Survivor'ın her zaman ikinci yarısını severim. Gerçek mücadelenin, zekanın ve fiziksel becerinin daha çok ön plana çıktığı günler başlayacak. Survivor yeniden başlıyor" şeklinde konuştu.