Gündem Hakan Hatipoğlu kiminle evli? Hakan Hatioğlu biyografisi

Hakan Hatipoğlu kiminle evli? Hakan Hatioğlu biyografisi

04.07.2019 - 09:18 | Son Güncellenme:

Yarışma ile televizyon dünyasına katılan Hakan Hatipoğlu öncesinde sutopu ile ilgilenmekteydi. Survivor'a katılması ve ardından sunuculukları ile ekranların vazgeçilmez yüzleri arasına girdi. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir, kiminle evli? İşte merak edilenler...

Hakan Hatipoğlu kiminle evli Hakan Hatioğlu biyografisi

İsmini ilk kez ‘Var Mısın, Yok musun' ile duyuran Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğdu. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi.

Haberin Devamı

Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da Su Topu oynamıştır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda da yer almıştır. Hakan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda ve Survivor All Star'da öne çıkan isimlerden biriydi. Survivor 2019 Panorama'da sunuculuk yapmıştır.

2018 yılında Lila adını verdikleri kızları dünyaya gelmiştir.

YENİ PROGRAM BAŞLIYOR!

Ekranların beğenilen ve sevilen yüzü Seray Sever ve yorumları ile Hakan Hatipoğlu hafta içi her gün evlerinize misafir olacak.

“Gel Yazın Konuşalım” da ilginç olaylar, modadan, estetiğe, spordan ilişkiye, ünlülerin özel hayatlarından sokaktaki yaşama dair ne varsa her şey yorumlanıp, tartışılacak.

“Gel Yazın Konuşalım” 4 Temmuz Perşembe gününden itibaren hafta içi her gün 10.00’da canlı yayınla TV8’de.