Gündem Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan Kanık kaç yaşında?

Hakan Kanık kimdir? Survivor Hakan Kanık kaç yaşında?

18.03.2019 - 14:18 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu hafta eleme potasında yer alan Hakan Kanık, Masterchef yarışması ile tanınmıştı. Survivor'da ilk açıklanan yarışmacı olarak bilinen Hakan Kanık, Survivor Türkiye takımında gösterdiği performans ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Survivor Hakan Kanık kimdir?

Hakan Kanık kimdir Survivor Hakan Kanık kaç yaşında

Survivor'da Türkiye takımı için mücadele eden Hakan Kanık yarışmalarda gösterdiği performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Survivor Türkiye adasında yaşanan kutuplaşmanın ardından son dönemde Survivor eleme konseyinde eleme adayları arasında gösterilen Hakan Kanık, bu hafta kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından Büşra tarafından eleme adayı olarak gösterildi. Peki Hakan Kanık kimdir?

Haberin Devamı

HAKAN KANIK KİMDİR?

17 Haziran 1999 İstanbul doğumlu Hakan Kanık okul hayatına Amerika’da başladı. Sonra Türkiye’ye dönüş yaptı ve basketbolla başladı. Basketbol koçu kendisini atletizme yönlendirdi; ama aşırı zayıflıktan ötürü vücut geliştirme sporuna geçiş yaptı. 15 yaşında ailesinden bağımsız yaşamaya başladı ve yemek yapmaya bu dönemde karar verdi. Üniversitede heykel bölümünü tercih etti; fakat çok mutlu değildi. 1 ay gittikten sonra üniversiteyi bıraktı ve profesyonel aşçılık macerası başladı.