Gündem Hakaret dolu mesajlara 1 yıl hapis cezası!

Hakaret dolu mesajlara 1 yıl hapis cezası!

19.03.2014 - 08:52 | Son Güncellenme:

Yılan hikayesine dönen dava yeniden...

Hakaret dolu mesajlara 1 yıl hapis cezası

Yapımcı Servet Aksoy’un eski eşi Nalan Avcı ile bir dönem birliktelik yaşadığı manken Zeyno Pelin Doğan, 8 yıl önce yaşanan kavga için yeniden karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Habertürk'ten Canan İspir'in haberine göre Yargıtay’ın kararı bozması sonucu yeniden ele alınan dosyada mahkeme ünlü türkücü Ceylan’ın ablası olan Nalan Avcı’ya tahrik indirimi uygulayarak, tehdit suçundan 3 ay 10 gün hapis cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Doğan, 2006’da savcılığa verdiği dilekçesinde Avcı’nın cep telefonuna toplam 343 mesaj yolladığını, bu mesajlarda “50 dolarlık o... işte ne olacak başka”, “Sen bekle. Pornocu f... Beni her an bekle. Ansızın karşına çıkıp o gövdeni göreceğim”, “Dönme kılıklı f... bekle” dediğini iddia etti. Savcılık Avcı hakkında, tehdit, hakaret ile kişilerin huzur ve sükûnunu bozmak suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Haberin Devamı

Doğan’a yollanan mesajları yabancı uyruklu hizmetçisi Lena’nın gönderdiğini iddia eden Avcı, 2008’de 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ceza sabıkasız oluşu nedeniyle 7500 TL para cezasına çevrildi. Avcı, ağır tahrik altında olduğunun göz ardı edildiğini belirterek Yargıtay’a başvurmuştu.