Gündem Halka 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

07.05.2019 - 09:19 | Son Güncellenme:

TRT 1'in sevilen dizisi Halka 16. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Salı akşamları yayınlanan Halka dizisi 16. bölümde Cihangir evlatlık olduğunu öğrendi ve ortalık karıştı. Peki Halka 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamlarının klasiği haline gelmeye başlayan 16. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme daha sahne oldu. İşte gözlerin çevrildiği ve merakla beklenen Halka 17. yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

HALKA 16. BÖLÜM ÖZETİ

Gülay ve İlhan, Cihangir’e gelen kırmızı DVD’yi izlemiş, Cihangir’in evlatlık olduğunu öğrendiğini anlamışlardır. İkisi de Cihangir için endişelidirler. Cihangir kendisi ve Kaan hakkındaki gerçeklere ulaşmayı başarmıştır. Kaan’ın Cengiz Han’ın oğlu olduğunu ve kendisinin de Hümeyra ve Eren’in oğlu olduğunu anlamıştır. Öğrendikleri omuzlarındaki yükü ağırlaştırır. Üstelik Çağatay da onun öğrendiği bilgilerin peşindedir. Kaan Altan’ın yaşadığını Cemal’e söyler. Cemal için mücadele yeniden başlamıştır. Halka’da büyük bir değişim yaşanmıştır. Yukarısı ağırlığını hissettirmeye başlar.

HALKA 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI