Gündem Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

09.05.2016 - 17:04 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hanım Köylü izleyicileri büyülemeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Hanım Köylü son yayınlanan 4. yeni bölüm fragmanı...

Hanım Köylü 4. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin rol aldığı beğeniyle izlenen dizi Hanım Köylü izleyiciyi ekrana kilitliyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana dikkat çeken dizi Hanım Köylü'nün yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Hanım Köylü Cumartesi saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 4. BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlkgün karşısında Ferit’i görünce çok şaşırır. Ferit İlkgün’ü sorularıyla zor durumda bırakır. İlkgün, babasının tanıştıklarını anlamaması için epey çaba sarf eder.

Ferit’in babası, mallarını İlkgün’ün babası Düzgün’e satmaya niyetlidir. Ancak malların Düzgün’e satılmasını İstemeyen Reşat ağa Düzgün ve Fikri’ye bir oyun oynayarak satış işlemini durdurmaya çalışır. Öte yandan İlkgün’ün babası Koptagel’i çok sevdiği için İlkgün’ü Koptagel’le yakıştırır. Bu durum Elmas’ın hiç hoşuna gitmez. Koptagel ise durumdan memnundur.
Köyde kızlara aşık olan İsmailler Ferit’lerin İstanbul’dan gelişi ile telaşa düşer. Muhtar ablalarından yardım isterler ancak Muhtar Emine de Elmas’ı Düzgün’den kıskanmıştır.

Haberin Devamı

İlkgün Ferit’ten kaçtıkça Ferit İlkgün’ün peşinden koşmaya devam eder. Ferit sürekli İlkgün’ü zor durumda bırakmaya devam edince de İlkgün Ferit’e ilginç bir oyun oynar.

HANIM KÖYLÜ OYUNCULARI

Ferit Sabit
Yusuf Çim

İlkgün
Gülsim Ali

Düzgün Bey
Mehmet Özgür

Fikri Sabit
Ali İpin

Koptagel
Toygan Avanoğlu

Elmas
Aylin Kabasakal

Muhtar Emine
Uğur Demirpehlivan

Reşat Döner
Selim Erdoğan