Gündem Hastaneden son dakika açıklaması

Hastaneden son dakika açıklaması

20.01.2014 - 10:44 | Son Güncellenme:

İşler'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı bildirildi...

Hastaneden son dakika açıklaması

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, sanatçı Nejat İşler'in sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını bildirdi.
Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, İşler'in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştıkları "Yoğun bakım tedavisinin sürdüğü ve yoğun bakım servisindeki kritik sürecin devam ettiği" bilgisini tekrarladıklarını belirtti.
Aynı açıklamada, "Uygulanan yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını" ifade ettiklerini hatırlatan Aksoy, İşler'in bu durumunda da bir değişiklik olmadığını aktardı.
Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgilerin yer aldığı haberlere itibar edilmemesini belirterek, "Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Video için tıklayın

FENERBAHÇE'DEN NEJAT İŞLER'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık problemi nedeniyle Bodum'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılan ünlü sanatçı Nejat işler'e bir destek de renklerine bağlı olduğu kulüpten geldi.
Ünlü oyuncu İşler'in sağlık durumu ile ilgili olumlu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi ve twitter hesabından yayınladığı mesajla Nejat İşler'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Sarı-lacivertli takımın yaptığı açıklama şu şekilde:
"Ailemizin bir parçası değerli sanatçı Nejat İşler'in yakından takip ettiğimiz sağlık durumunun olumlu yönde seyrettiğine dair edindiğimiz bilgiler ışığında umutluyuz. Aramıza dönmesini ve tribünde yer alacağı günleri sabırla bekliyoruz. Geçmiş olsun Nejat İşler."