Gündem Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

19.06.2018 - 11:15 | Son Güncellenme:

Hayati ve Diğerleri 2. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri yeni bölümde Hayati, hayatını büyük tehlikeye attı ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı. İşte Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölüm fragmanı...

Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Salı akşamları yayınlanan Hayati ve Diğerleri yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Peki Hayati ve Diğerleri 2. bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

HAYATİ VE DİĞERLERİ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesini konu alan "Hayati ve Diğerleri" bu akşam saat 20.00'de Kanal D’de başlıyor!

İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

Haberin Devamı

HAYATİ VE DİĞERLERİ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMAN