Gündem Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hürkuş: Göklerdeki Kahraman nerede çekildi?

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hürkuş: Göklerdeki Kahraman nerede çekildi?

29.10.2019 - 17:47 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi, Türk havacılığında ilklerin adamı olarak bilinen Vecihi Hürkuş anısına çekildi. Filmde Vecihi Hürkuş karakterine Hilmi Cem İntepe hayat veriyor. Birinci Dünya ve Kurtuluş Savaşı yıllarını konu alan filmde uçmaya sevdalı olan Vecihi'nin Ruslar'a esir düşmesi buradan bin bir zorlukla kurtulmasından sonra Hazar Denizini yüzerek geçip İran'a ulaşması ve memlekete geri dönüp yeniden tayyarelere geri dönüşü konu alınır. Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi bu akşam Kanal D'de...

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi konusu ve oyuncu kadrosu Hürkuş: Göklerdeki Kahraman nerede çekildi

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın yer aldığı Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi Birinci Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı yıllarında düşman uçağını ilk düşüren pilot olan Vecihi Hürkuş'un uçmaya olan hikayesi konu alınıyor.

Haberin Devamı

25 Mayıs 2018 yılında vizyona giren Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filmi vizyona girdiği tarihten itibaren 8 hafta boyunca gösterimde kaldı. Beklenen ilgiyi sinema salonlarında görmeyen film toplamda 85.194 kişi tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği gelir ise 972.842,41 TL olarak açıklandı. Peki Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

HÜRKUŞ: GÖKLERDEKİ KAHRAMAN FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filminin oyuncu kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Miray Daner, Bora Akkaş, Zeyno Eracar, Murat Arkın, Bahadır Yenişehiroğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Birol Ünel, Cem Uçan, Eray Türk, Efecan Dianzenza, Gurur Aydoğan, Hakan Yufkacıgil, Levent Can, Perihan Ünlücan ve Rıza Akın yer alıyor.

Haberin Devamı

 HÜRKUŞ: GÖKLERDEKİ KAHRAMAN FİLMİ FRAGMANI