Gündem Iğdır'da sandalyeli-bıçaklı kavga: 5 yaralı, 5 gözaltı

Iğdır'da sandalyeli-bıçaklı kavga: 5 yaralı, 5 gözaltı

13.10.2022 - 11:58 | Son Güncellenme:

Iğdır'da, kahveler bölgesinde iki aile arasında çıkan, sandalye ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralanırken, 5 kişi de gözaltına alındı.

Iğdırda sandalyeli-bıçaklı kavga: 5 yaralı, 5 gözaltı

Söğütlü Mahallesi'ndeki kahveler bölgesinde dün akşam Sisko ve Kaya aileleri arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüşerek taraflar, ellerine aldıkları sandalyeleri birbirlerine fırlatmaya başladı.

Haberin Devamı

Cadde ortasındaki kavgada 1 kişi bıçaklanırken, 4 kişi de aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden bıçakla yaralanan Fahrettin Sisko'nun yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis, kavgayla ilgili Sisko ailesinden 2, Kaya ailesinden de 3 kişiyi gözaltına aldı. Çevredeki bazı kişiler, kavgayı cep telefonlarının kameralarıyla görüntülerken, olay sonrası esnaf da kaldırımdaki eşyalarını toparlamaya çalıştı.

KAVGANIN NEDENİ, CEP TELEFONU TAMİRİYMİŞ

Iğdır'da, Sisko ve Kaya aileleri arasında, cadde ortasında çıkan sandalyeli- bıçaklı kavganın nedeninin, cep telefonu tamiri yüzünden yaşanan anlaşmazlık olduğu öğrenildi. Kaya ailesinden birinin, Sisko ailesinden çocuğun cep telefonunu yere düşürdüğü; Sisko ailesinin de karşı taraftan tamir edilmesini talep ettiği belirtildi. Tamir teklifini önce kabul eden Kaya ailesinin, daha sonra 'Haraç mı istiyorsunuz?' diyerek telefonu tamir ettirmeyeceklerini söylemeleri üzerine tarafların kavga ettiği öğrenildi.