Gündem İkizler ayrı düşüyor! İkizler Memo - Can 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İkizler ayrı düşüyor! İkizler Memo - Can 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

29.03.2019 - 21:05 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi İkizler Memo - Can bu hafta da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Yılın en iyi komedi dizisi seçilen İkizler Memo-Can’da İkizler’in öz annesinin ortaya çıkmasıyla ikili ayrı düşüyor. İzleyenleri güldürdüğü kadar duygusal dakikalar da yaşatan İkizler Memo – Can’ın 19. yeni bölümünden iki fragman yayınlandı. İşte hem eğlenceli hem de heyecanlı o anlar…

İkizler ayrı düşüyor İkizler Memo - Can 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İkizler Memo – Can her hafta cumartesi günleri saat 20:00’de Kanal D ekranlarına geliyor. Sevilen dizi geçtiğimiz günlerde VI. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’nde yılın komedi dizisi ödülü kazandı. Peki 19. Yeni bölümünden iki fragman yayınlanan İkizler Memo-Can’de bu hafta neler olacak? İşte 19. Bölüm özeti!

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO-CAN’IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

İkizlerin öz annesinin ortaya çıkmasıyla işler sarpa sarıyor. Açılan velayet davası sonucunda Memo, öz annesinde kalmaya başlar. Fakat bu durum kardeşler için oldukça üzücü olur. Birbirlerine kavuşmak isteyen Memo ve Can, Memo'nun evden kaçmasıyla bir süreliğine de olsa bir araya gelir.

Osman ise Yaren'i ikna ederek gizlice nikah yapmak ister. Tam nikah kıyılırken Mahmut ani bir baskınla çıkagelir. Osman ve Yaren evlenebilecek mi? İkizlerin velayeti ne olacak?

Osman ve Yaren evleniyor, tüm mahalle düğünde bir araya geliyor!

İkizler Memo - Can yeni bölüm fragmanında sonunda Osman ve Yaren muradına eriyor. Bir türlü kavuşamayan aşıkların düğününde ise olanlar oluyor... Yaren'in kına gecesinde gözyaşları sel olurken, düğün de bir o kadar eğlenceli anlara sahne oluyor. Onur ve Melek tekrar yakınlaşıyor!

Haberin Devamı

Öte yandan Memo, okula gelen müfettişe zor anlar yaşatıyor! Yaramazlıklarına bir yenisini daha ekleyen Memo, şimdi nasıl bir hamle yapacak?

İKİZLER MEMO-CAN 19. BÖLÜM 1. FRAGMANI

İKİZLER MEMO-CAN 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI