Gündem İkizler Memo - Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.04.2019 - 20:49 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi İkizler Memo-Can, bu hafta da eğlenceli bir bölümle izleyenlerin karşısına çıktı. Yeni bölümde Can, arkadaşları ile hazine peşine düşerek yeni bir maceraya atıldı. Peki İkizler Memo-Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İkizler Memo-Can yeni bölümüyle bu akşam saat 19:45'te Kanal D ekranlarında oldu. Sevilen dizide yine birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Seyirciler şimdiden yeni bölümü merak ederken 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO-CAN 21. BÖLÜM ÖZETİ

Osman, Yaren'in babası Mahmut'un "Kötü Kaynana"lığı altında zor zamanlar yaşıyor!

Yaren hastalanır ve ev işleri Osman'ın başına kalır. Sevdiğinin bir an önce iyileşmesi için elinden geleni yapan Osman, Mahmut'un gazabından kurtulamaz. Mahmut ise, eline geçirdiği bu fırsatı çok iyi kullanır. Osman'ı bir an olsun rahat bırakmayan Mahmut, onu köle gibi kullanır. Osman daha fazla dayanamaz ve ana ocağına geri döner.

Bu arada Can, kurduğu "Beş Kardeşler Takımı" ile yeni bir maceranın içine girer. Takımdan bir çocuk üzerinde işaretlerin olduğu bir kağıt bulur. Can bunun bir hazine haritası olduğunu söyler ve gömünün olduğu yeri bulmak için takımı ile birlikte harekete geçer. İşaretleri takip eden takım ve Can ne ile karşılaşacaklarını bilmeden belirlenen noktayı bulurlar.