Gündem İkizler Memo - Can 23 yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Memo, Şehmuz'u bulabilecek mi?

İkizler Memo - Can 23 yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Memo, Şehmuz'u bulabilecek mi?

26.04.2019 - 21:31 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yayın hayatına bu sene başlayan anca kkısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi İkizler Memo - Can'ın 23. bölümünden iki fragman yayınlandı. Yeni bölümde Osman ve Memo, ortadan kaybolan küçük ağa Şehmuz'u ararken başlarına gelmeyen kalmıyor. İşte İkizler Memo - Can 23. bölüm fragmanından eğlenceli anlar...

İkizler Memo - Can 23 yeni bölüm fragmanı yayınlandı Memo, Şehmuzu bulabilecek mi

Kanal D'nin Cumartesi akşamları saat 19:35'te ekrana gelen ve büyük beğeni ile takip edilen dizisi İkizler Memo - Can yine eğlenceli bir bölümle izleyiciyle buluışacak. Yılın komedi dizisi de seçilen İkizler Memo - Can'da yine ikizlerin başına gelmeyen kalmayacak. İşte İkizler Memo - Can 23. yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO - CAN 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman ve Memo, ortadan kaybolan küçük ağa Şehmuz'u arıyor!

Memo ve Can'a misafir olarak gelen Şehmuz kaybolur. Şehmuz'u aramaya gelen akrabaları ise Osman'ı korkutarak bir an önce yeğenlerinin bulunmasını ister. Osman ve Memo detaylı bir araştırma yaparak Şehmuz'u bulmaya çalışır. Sonunda aradıklarını bulsalar da başlarına gelmeyen kalmaz.

Yaren ile arası bozulan Osman, bir jest yapıp Yaren'in gönlünü almaya çalışır. Fakat bunu eline yüzüne bulaştırır. Alevlerden kalp yapmaya çalışırken kendini yakar. Bir şekilde Yaren'in gönlünü alan Osman'ı bir sürpriz beklemektedir. Yaren hamile olduğunu söyler. Baba olacağını öğrenen Osman, sevinçten deliye döner.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Memo ve ekibi iş başındadır. Kötülere karşı verdikleri savaştan bir kere daha galip çıkarlar.

İKİZLER MEMO - CAN 23. BÖLÜM 1. FRAGMANI

İKİZLER MEMO - CAN 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI