Gündem İkizler Memo-Can'da çocukların annesi geri döndü! Yeni bölüm fragmanı...

İkizler Memo-Can'da çocukların annesi geri döndü! Yeni bölüm fragmanı...

09.03.2019 - 22:42 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi İkizler Memo Can 16. bölümüyle ekranlarda olurken, son bölüm çocukların biyolojik annesi Dilek'in geri dönüşü damga vurdu. Seyircilerin merakla izlediği son bölümde İkizler, Melek ve Kerem'i takip ederken, yeni bölümde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki İkizler Memo-Can 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo-Canda çocukların annesi geri döndü Yeni bölüm fragmanı...

Cumartesi akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarına gelen İkizler Memo-Can'da merakla izlenen bir bölüm daha geride kaldı. Seyirciler şimdiden yeni bölümü merak ederken yayınlanacak 17. bölümün fragmanını araştırmaya başladı bile. İkizlert Memo-Can yeni bölüm fragmanı henüz Kanal D tarafında yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında sayfamızdan izleyebilirsiniz...

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO - CAN 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem, Melek’ten aldığı kitapların arasında gönderilmemiş bir aşk mektubu bulur. Keremle beraber mektubun sahibini ararlar. İkizler de onları takip eder. Onur da ikizlerle iş birliği içindedir. Ancak çocuklar yakalanır ve yanlış anladıkları ortaya çıkar.

Mahmut’un kahvesinde seçim nedeniyle muhtar adaylarıyla toplantı yapılır ve kavga çıkar. Komiser de izinsiz toplantı yapıldığı gerekçesiyle kahveyi kapatır.

Osman ortada yoktur. Herkes onu arar. Osman'ın böbrek mafyasının elinde olduğu anlaşılır. Kerem, Melek’e Osman’ın bulunmasında yardım eder.

Çocukların biyolojik annesi Dilek geri döner. Çocuklarını çok özleyen Dilek onları bulmak ister.