Gündem ‘İlişkileri sürdürme çabam devam edecek’

‘İlişkileri sürdürme çabam devam edecek’

26.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bosna Hersek Devlet Günü dolayısıyla bulunduğu Saraybosna’da dün Saraybosna’da; Bosna Hersek Devlet Günü nedeniyle düzenlenen törenler çerçevesinde Sonsuz Ateş Anıtı’na çelenk bıraktı, Aliya İzzetbegovic’in kabrini ziyaret etti.

‘İlişkileri sürdürme çabam devam edecek’

HABER MERKEZİ - Törenin ardından Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Denis Becirovic ile sohbet eden Özel, “Ülkenizde çok önemli bir görevdesiniz. Siyasi bir akrabanız olarak bu göreve gelmenizden ötürü büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonra sağlıklı günlerde daha sağlıklı şekilde görüşmeyi diliyorum” diye konuştu. Becirovic, “Türkiye ve Bosna iki kardeş ülkedir” dedi ve Türkiye ve Bosna’nın belediyeleri arasındaki kardeş belediye ilişkilerinin artmasını arzu ettiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Özel ve CHP Heyeti, ayrıca Öldürülen Çocuklar Anıtı’nda anma törenine katıldı. Sonsuz Ateş Anıtı’na çelenk bıraktı. Törenin ardından Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyesi Denis Becirovic ile sohbet eden Özel, “Önceki genel başkanlarımızın olduğu gibi benim de Bosna Hersek’e ilgim ve iyi ilişkileri sürdürmek için çabam devam edecek” dedi.