Gündem ‘İradenize ipotek koymaya çalışıyorlar’

‘İradenize ipotek koymaya çalışıyorlar’

15.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı mitinginde “Şimdi yine birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup, sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor” dedi.

‘İradenize ipotek koymaya çalışıyorlar’

Ağrı DHA  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ağrı’da vatandaşlara seslendi. Dörtyol Kavşağı’nda düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan, şunları söyledi: 

Haberin Devamı

GİZLİ SAKLI İTTİFAKLAR: Her safhasını milletimiz ile verdiğimiz bu mücadelenin en yakın şahitlerinden biri, Ağrı’dır. Şimdi yine birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup, sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla daha önemlisi tek parti faşistleri ile gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Öyle ki bu uğurda yasakların, hukuksuzlukların ve baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler. 

KENDİ İKBALLERİNİ KOTARMANIN PEŞİNDELER: Geçmişte maval okuyarak sizlere bambaşka bir dünya, bölge ve Türkiye programı çizenlerin gerçek niyetleri, yaşanan her gelişme ile bir kez daha ortaya dökülüyor. Adeta parasını verenin istediği gibi, tepe tepe kullandığı bir araca dönüşen terör örgütünün bu ülke insanı ile ilgili herhangi bir derdinin olmadığı ortayla çıktı. Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler de İstanbul’da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklar ile kendi ikballerini kotarmanın peşindeler. 

Haberin Devamı

İRADENİZİ CHP’YE MEZE EDENLER Mİ? Sizlerin iradesini tek parti faşizmin kalıntısı CHP’nin kifayetsiz, muhteris yöneticilerine meze edenler mi Ağrı’ya hak ettiği hizmetleri getirecek? CHP’li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık, ayrımcılık kokan tüm söylemlerine seslerini çıkarmayanlar sizin hakkınızı mı savunacak? Ağrı’yı ve bu bölgeyi arka bahçeleri olarak kabul edip, Batı’ya şirin gözükmek için kendi ülkesine ihanet derecesine varan saldırılar yapanlar mı Ağrılı kardeşlerimin geleceğini inşa edecek? 

KARDEŞ OLMAYANA KAPINIZI KAPATIN: Şu ulu Ağrı Dağı’na, Tendürek Dağı’na, Aladağlar’a teröristlere selam vermek dışında hayırlı bir nazarla bakanını gördünüz mü? Ne diyor o güzel Ağrı türküsünde ‘Ağlarken sen ağlamadın/Derdime derttaş olmadın/Sen bana kardeş olmadın.’ Size kardeş olmayanlara, siz de kapınızı ve gönlünüzü kapatın. Kalbimizle, yüreğimizle, eserlerimizle, hizmetlerimizle, hedeflerimizde programlarımızla işte sizin huzurunuzdayız. İşte sizin emrinizdeyiz. Unutmayın başka Ağrı yok, başka Türkiye yok. Önümüze çıkan fırsatları ve imkanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 

Haberin Devamı

DERDİ TERÖR ÖRGÜTÜNE PAYANDALIK: Derdi kendi partisinin içindeki ayak oyunları olanın vizyonu da o kadar olur. Derdi terör örgütüne payandalık etmek olanın hayali de o kadar olur. Derdi insanların sıkıntılarını, endişelerini duygularını istismar etmek olanın programı da o kadar olur. Bunların hepsini bir araya toplayın sonra çarpın, bölün, çıkartın ne yaparsanız yapın; geriye kalacak olan hep sıfır olur. 

‘İradenize ipotek koymaya çalışıyorlar’

‘Her büyükşehire bir şehir hastanesi’

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftara katıldı. Erdoğan, burada pandemide ve 6 Şubat depremlerinde sağlık altyapısının gücüne şahitlik edildiğini belirterek, “Her büyükşehrimizi, bir şehir hastanesiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Halihazırda 14 adet şehir hastanemizin inşaatı devam ediyor. Planlama aşamasında da üç şehir hastanemiz var. Sağlık altyapısında dünyada, Türkiye’nin eline su dökecek ülke olmadığını bugün hemen herkes kabul ediyor. Artık Avrupa’sından Amerika’sına, dünyanın farklı ülkelerinden insanlar şifalarını Türkiye’de arıyor” dedi. - GÜLDEN ÇOKTAN İstanbul