Gündem Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 7 PKK'lı etkisiz hale getirildi

15.12.2023 - 17:55 | Son Güncellenme:

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde etkisiz hale getirilen 2 PKK'lı teröristin ardından bölgeden yeni bir haber daha geldi. Bölgede devam edilen operasyonlarda 5 PKK'lının SİHA ile etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Irakın kuzeyinde tespit edilen 7 PKKlı etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Haberin Devamı

Terör ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!' denildi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 7'YE YÜKSELDİ

Akşam saatlerinde MSB'den yeni bir operasyon açıklaması daha yapıldı. Bölgede 5 PKK'lının daha tespit edildiği bugün itibarıyla toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, SİHA ile etkisiz hâle getirildi. Böylece bugün itibarıyla Irak kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7 oldu.' denildi.