Gündem İSG sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? 2022 İSG sınavı ne zaman?

İSG sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? 2022 İSG sınavı ne zaman?

06.05.2022 - 11:26 | Son Güncellenme:

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı giriş belgeleri dün yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan duyuru adayları harekete geçirdi. Peki İSG sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? 2022 İSG sınavı ne zaman?

İSG sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır 2022 İSG sınavı ne zaman

ÖSYM tarafından uygulanacak olan İSG sınavı için geri sayım başladı. İSG sınav yerleri belli olduktan sonra İSG sınavı ne zaman sorusu gündeme geldi. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına katılım sağlayacak adaylar, İSG sınav giriş belgesine erişim sağlayabiliyor. Peki İSG sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır? 2022 İSG sınavı ne zaman?

Haberin Devamı

İSG SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL, NEREDEN ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresindenT.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

İSG SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

2022 İSG SINAVI NE ZAMAN?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 15 Mayıs 2022 Pazar günü uygulanacak.

15 Mayıs 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-İSG/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.