Gündem İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

05.06.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

İsimsizler dün akşam 11. son bölümü ile ekranlara geldi. Berfin'in kardeşi Dicle’yi almak için çabalaması ve son bulduğu çarenin Fatih’i can evinden vurması dikkatleri üzerine çekti. Peki İsimsizler'in 12. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İsimsizler dizisiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

İsimsizler 11. bölümde dizide Fatih, Virankaya'yı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatih'in yakınlarını hedef almaya başlar. Olcay'ın tüm çabalarına rağmen Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Fatih'e gelen kötü haber ne?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Barakuda Film ve Es Film’in, yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstlendiği yapımın başrollerinde, Uğur Güneş, Galip Derviş ve Algı Eke’nin yanı sıra Bülent Alkış, Musab Ekici, Volkan Keskin, Sedat Mert, İlayda Çevik, Çağkan Çulha yer aldığı İsimsizler yeni bölümüyle 5 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

İSİMSİZLER 11. BÖLÜM ÖZETİ

İsimsizler'de bu hafta Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zeki’nin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatih’in makamında olmaması en büyük avantajları olur.

İSİMSİZLER 11. BÖLÜM FRAGMANI