Gündem İsimsizler 18. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler 18. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

02.10.2017 - 10:25 | Son Güncellenme:

İsimsizler 17. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler'de Fatih ve ekibi Kudret'in sevkiyatını durdurabildi mi? İsimsizler dizisinin merakla beklenen 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İsimsizler 18. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler dizisi 17. bölümde Fatih ve ekibinin yanı sıra Kor Yakup ve adamları da saldırıya uğradı. Kudret, sınır ötesinde önemli bir sevkiyat gerçekleştirme peşindeydi. İşte son bölümden özetler...

İSİMSİZLER 17. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Fatih ve ekibi büyük bir pusuya düşürülmüştür. Aynı şekilde Kor Yakup ve adamları da saldırıya uğramıştır. Bu saldırıların arkasında Kudret ve içinde bulunduğu gizli örgüt vardır

Kudret sınır ötesine büyük ve çok önemli bir sevkiyat yapacaktır. Bu sevkiyatı yönetmek için örgüt, en güvendiği adamlarından birini dağdan şehre göndermiştir. İsimsizler'in çok yakından tanıdığı bu ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.

Fatih, bu gelişmeler karşısında Kurmay'ın bütün itirazlarına rağmen müthiş bir karşı operasyona imza atacaktır. Dağdan gelen ve İsimsizler'in çok yakından tanıdığı kişi kimdir? Kudret'in sınırları değiştirecek kadar önemli dediği sevkiyat nedir? Ve en önemlisi İsimsizler Türkiye üzerinde oynanan bu büyük oyunu bozabilecekler midir?

İSİMSİZLER 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI