Gündem İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

09.10.2017 - 10:03 | Son Güncellenme:

İsimsizler dün akşamki bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Yapımını ES Film ve Barakuda Film'den Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici ve Ahmet Kayımtu'nun üstlendiği İsimsizler dizisinde Fatih ve ekibi, Kudret'in terör örgütüne yapacağı büyük sevkiyatı engelledi. İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Pazartesi akşamı ekrana gelen İsimsizler dizisi 18. son bölümde Fatih Kudret tarafından terör örgütüne yapılacak olan büyük sevkiyatı engeller. Fatih için asıl hedef olan Afran ise elinden kaçar. İsimsizler son bölümde Fatih, Afran'ın peşine düştü. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

İSİMSİZLER 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İSİMSİZLER 18. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?