Gündem İsimsizler 24. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı mı?

İsimsizler 24. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı mı?

25.11.2017 - 08:54 | Son Güncellenme:

İsimsizler son bölümde Damla ölmekten kurtuldu fakat daha kötü bir duruma düştü. Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler'in dün akşam yayınlanan 24. son bölümün ardından 25. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İsimsizler 24. son bölümde neler yaşandı Yeni fragman yayınlandı mı

Kanal D'nin sevilen dizisi haline gelen İsimler son bölümü heyecan dolu anlar yaşattı. İsimsizler yeni bölümüleriyle her Cumartesi günü 20.00'de Kanal D'de...

Haberin Devamı

İSİMSİZLER 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Damla’ya enjekte edilen ilaç ölümcül bir zehirdir ve bu zehir nedeniyle komaya girer. Acilen hastaneye kaldırılan Damla’nın yaşaması için panzehire ihtiyacı vardır. İsimsizlerin 24 saatten daha az bir sürede bu panzehiri bulmaları gerekmektedir. Fakat bilmedikleri şey, panzehirin bir tek Kudret’te olduğudur.Öte yandan Biruske de ağır yaralanmış, o da hastaneye kaldırılmıştır. Dayı’nın Biruske’nin eşyalarının arasında gördüğü bir fotoğraf kafasında birçok soru işaretleri belirmesine neden olacaktır.
İsimsizler panzehiri alabilecekler midir? Damla kurtulacak mıdır yoksa Kudret bu sefer zaferinin tadını mı çıkaracaktır?

İSİMSİZLER 24. BÖLÜM FRAGMAN