Gündem İsimsizler dizisi son bölümden sonra 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisi son bölümden sonra 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.05.2017 - 09:37 | Son Güncellenme:

İsimsizler dizisinin nefes kesen son bölümü dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından merakla beklenen İsimsizler 8. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı ilk günden büyük ilgiyle izlenen İsimsizler dizisinde Afran, Fatih'in yıllar önce kaybettiği amcası çıkıyor. Afran'a silahını doğrultan Fatih, yaşadığı bu şoktan sonra ne yapacağını şaşırdı...

İsimsizler dizisi son bölümden sonra 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İsimsizler dizisinde yıllar önce öldüğünü sandığı amcasıyla hiç ummadığı bir durumda karşı karşıya gelen Fatih, onu vurdu mu? Hainler, Fatih'in annesini ölüme mi terk etti.

Haberin Devamı

İsimsizler 7. son bölümünde Afran, Fatih'in yıllar önce kaybettiği amcası çıktı. Afran'a silahını doğrultan Fatih, yaşadığı bu şoktan sonra ne yaptı? Fatih'in annesini kaçıran Sawer, köşeye sıkışınca onu ölüme mi terk etti? Annesinin yaşadığından haberdar olmayan Fatih, ona ulaşmayı ve hayatını kurtarmayı başarabilecek mi?

İSİMSİZLER 7. BÖLÜM FRAGMANI

Öte yandan hainler tarafından kumpasa getirilen Terörle Mücadele Polisi Ahmet, bebeğini kaybetmenin acısıyla hapishanede kavgaya karışıyor. Ahmet, bebeğinin ölümüne sebep olan hainle nasıl hesaplaşacak?

İSİMSİZLER 7. BÖLÜM ÖZETİ

İsimsizler'de bu hafta Fatih, bir yandan namlusunun ucundaki Afran’ın öz amcası olmasının şokunu yaşarken diğer yandan da Sawer’in kendisini bıraktığı ikilem arasında kalır. Köydeki mücadele ise kıran kırana sürmektedir.

Haberin Devamı

Cezaevinde bulunan Ahmet, bebeğini kaybettiğini öğrenince çılgına döner. Cezaevine hakim olan paralel yapı, Ahmet’e büyük bir kumpas daha kurar. Ahmet bu tuzağa düşecek midir?

Virankaya’da bütün bunlar yaşanırken, Gözcü başkentteki kanlı planının son aşamasının düğmesine basar.