Gündem İsimsizler dizisi son bölümden sonra 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisi son bölümden sonra 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.05.2017 - 15:04 | Son Güncellenme:

İsimsizler'in dün akşam ekrana gelen son bölümünde Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçtiler. Ancak onları bekleyen tehlikeden habersiz ölümcül bölgelerde teröristlerle mücadele etiler. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı İsimsizler dizisi 8. son bölümden sonra yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

İsimsizler dizisi son bölümden sonra 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yeni dizisi İsimsizler tüm hızıyla devam ediyor. İsimsizlerin 8. bölümde Elif’in Fatih ile konuşmasını duyan Yıldız büyük bir şok yaşadı. Fatih ve ekibi yeni bir operasyon için harekete geçti. Son bölüm sonrası heyecanla beklenen İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı
İSİMSİZLER 8. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler dizisi yeni bölümünde Sınırın karşı tarafına geçen Kaymakam Fatih ve ekibini, Suriye'de zor bir görev bekliyor!

Kaymakam Fatih ve ekibi yeni bir operasyon için Suriye'ye giderler. Burada onları bekleyen tehlikeden habersizdirler. Örgütün en önemli ismine ulaşmak isteyen ekip, teröristlerle çatışmaya girerler. Sawer ve Afran'a ulaşmak isteyen Kaymakam Fatih ve ekibi canla başla hainlerle mücadele ederler. Sawer ve Afran ile karşı karşıya gelen Fatih ise Afran'ı yakalayabilecek mi? Diğer taraftan, Suriye'ye kaçan Sinan'ı karşısında gören Terörle Mücadele Polisi Ahmet ise ne yapacak? Kaymakam Fatih ve ekibinin ele geçirdiği kişi kim? son bölümde yanıt buldu.

Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçerler. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ya geri dönecekler ya da hayatları pahasına Suriye’nin ölümcül bölgelerinde teröristlerle mücadele edeceklerdir.

Haberin Devamı

Türkiye’den kaçan Sinan ise paralel yapının hain emelleri için Gözcü ile buluşur.

Bu arada Elif, Otto’nun ajan olup olmadığını anlamak için tehlikeli bir oyuna girişecektir. Elif’in Fatih ile konuşmasına tanık olan Yıldız ise hayatının şokunu yaşayacaktır.

İSİMSİZLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ