Gündem İsimsizler son bölümde Murat, Fatih'in annesini kurtarabildi mi?

İsimsizler son bölümde Murat, Fatih'in annesini kurtarabildi mi?

24.04.2017 - 08:58 | Son Güncellenme:

İsimsizler 5. son bölümde heyecan doruktaydı. Virankaya’da Fatih’e yönelik suikast ortalığı karıştırdı. Terör örgütün bu sefer ki hedefi ise fatih'in annesi oldu. Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler'de Murat, Fatih'in annesini kurtarabildi mi? Peki İsimsizler 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler son bölümde Murat, Fatihin annesini kurtarabildi mi

İsimsizler 5. son bölümde dün akşam sevenleri ile buluştu.. Hem suikastlar hem de operasyonlar ekrana damga vurdu. Teröristlerin saldırısının ardından Fatih ağır yaralandı. Daha fazla ölüm istediğini söyleyen örgüt mensubu, teröristleri Kaymakam Fatih'in annesine yöneldi.

Haberin Devamı

İSİMSİZLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSİMSİZLER 5. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Virankaya’da Fatih’e yönelik suikast ortalığı karıştırmıştır. Fatih, kendini öldürmek isteyen kişinin izini sürerken, örgüt de Türkiye çapında korkunç bir plan hazırlığı içindedir. Bu arada Elif, yaralı olarak kaçırılıp saklanan Afran’ın tedavisi için örgüt tarafından rehin alınır. Elif'i burada kötü bir sürpriz beklemektedir...

Fatih'in annesi namlunun ucunda! Sawer'den aldığı emirle Fatih'in peşine düşen ve onu öldürmeye kalkan hain fırsat kollamaya başlamıştı. Fatih, Doktor Elif baş başa çıktıkları yemekte, hainin bir anda ortaya çıkmasıyla vurulmuştu. Hainlerin mermilerine hedef olan Fatih'in hayatı kurtulabilecek mi? Hainler bu saldırı sonrasında ne yapacak?

Haberin Devamı

Virankaya’da Fatih’e yönelik bu hain suikast ortalığı karıştırmıştır. Fatih, kendini öldürmek isteyen kişinin izini sürerken, örgüt de Türkiye çapında korkunç bir plan hazırlığı içindedir. Sawer'in başarızlıkları sonunda örgütün başındakileri iyiden iyiye kızdırmıştır ve artık daha da hırslanmışlardır.

Hainler, Doktor Elif'i de kaçırmıştır. Elif'i rehin alan hainlerin amacı ne? Elif'i neler bekliyor? İsimsizler Elif'i hainlerin elinden kurtarabilecek mi? Otto ve savcı arasında nasıl bir anlaşma var? Otto, neden savcıdan Kaymakam Fatih ve ekibinin peşine düşmesini istiyor?

Öte yandan hainlerin şimdiki hedefinde ise Kaymakam Fatih'in annesi vardır. Namlunun ucunda olan Fatih'in annesi ne yapacak? Fatih, bu durum karşısında nasıl bir hamle yapacak?

Ne Kaymakam Fatih ne de ekibi vatanlarını bu saldırganlara bırakmaya niyetli değildi. Öte yandan terör örgütünün bir diğer yeni eylem planı ise çok daha fazla can almaktı. Hatta terör örgütü Doktor Elif’in de çok sevdiği bir kişi öldürmeyi göze almıştı. Terör örgütünün şimdiki hedefi ise Virankaya kaymakamı Fatih’in annesi olacaktı.