Gündem İstanbul'da kısa mesafe dehşeti! Taksici hakkında karar verildi

İstanbul'da kısa mesafe dehşeti! Taksici hakkında karar verildi

18.08.2023 - 19:47 | Son Güncellenme:

Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan taksiciyle tartıştı Taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövülen adam beyin kanaması geçirdi. Kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen talihsiz adam hayatını kaybetti. Taksi şoförü hakkında karar verildi.

Beyoğlu'nda tartıştığı Fas uyruklu Jamal Doumane'yi (57) döverek ölümüne neden olan taksi şoförü Doğan G. tutuklandı.

Haberin Devamı

Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi'nde 14 Ağustos Pazartesi günü 10.40 sıralarında meydana gelen olayda, Fas uyruklu Jamal Doumane ile taksi şoförü Doğan G. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, yere düşen Jamal Doumane kafasını yere çarpmış ve Doumane hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından taksi şoförü Doğan G. hakkında ise ev hapsi kararı verilmişti. Doumane'nin hayatını kaybetmesinin ardından Doğan G. tekrar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Doğan G. çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi

ACILI EŞ KONUŞTU

Beyoğlu’nda evine gitmek için durdurduğu taksicinin yumruk atması sonucu yere düşüp beyin kanaması geçiren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden adamın cenazesinin Adli Tıp Kurumu morgunda işlemleri devam ediyor. Jamal Doumane’un acılı eşi Fatima Krib burada verdiği röportajda, gözü yaşlı şekilde yaşananları anlattı. Krib, "Hastaneye götürmüşler. Hastanede kalbi durmuş, masaj yapmışlar ama komaya girmiş. Ben Türkiye’ye ve devlete çok güveniyorum. Ben eşimin hakkını istiyorum. Kötü bir şey yapmadık, neden eşime böyle yaptılar?" dedi.

Haberin Devamı

İstanbulda kısa mesafe dehşeti Taksici hakkında karar verildi

Öte yandan hayatını kaybeden Faslı adamın 10 senedir Türkiye’de olduğu, özel bir şirkette de güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

İstanbulda kısa mesafe dehşeti Taksici hakkında karar verildi