Gündem İstanbul'da su kesintileri başladı!

İstanbul'da su kesintileri başladı!

25.09.2014 - 12:12 | Son Güncellenme:

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre; İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası'nda bugünden itibaren su kesintileri yaşanacak. Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bu Sabah saatlerinden itibaren başlayan iyileştirme çalışmaları ne zaman biteceği bilinmiyor...

İstanbulda su kesintileri başladı

İSKİ'nin, Ömerli Barajı'ndaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle hem Avrupa hem de Anadolu Yakası'nda su kesintileri yaşanacak. İstanbul'un birçok semtinde su kesintileri başladı. Bugünden itibaren su kesintileri başlıyor. Riva’da bulunana Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bu Sabah saatlerinden itibaren iyileştirme çalışmaları başladı. Bu nedenle Anadolu Yakasında; Maltepe, kartal ve Pendik’te su kesintisi olacak.

Avrupa Yakası’nda da su kesintisi var!

Ömerli Barajı’ndaki bakım çalışmaları nedeniyle Bakırköy, Zeytinburnu,, Fatih, Cerrahpaşa, Sultanahmet ve Cankurtaran semtlerinde de 25 Eylül Perşembe saat 08.00’e kadar su kesintisi yaşanacak.

Su kesintilerini nereden öğrenebilirsiniz?

İSKİ’nin internet sitesinde “Su kesi nti arıza” kısmından, semtinizde suların ne zaman geleceğine ilişkin arıza kaydı bilgilerini online olarak öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ömerli Barajı’ndaki iyileştirme çalışmalarından dolayı Avrupa ve Anadolu yakasında bazı semtlere 24 saat boyunca su verilmeyecek.

Riva’daki Ömerli İçmesuyu Artıma Tesisi’nde bu sabah başlayan çalışmalar nedeniyle Anadolu yakasında Maltepe, Kartal ve Pendik’e su verilmemekte. 24 Eylül sabah 8 ile 25 Eylül sabah 8 saatleri arasında bu bölgelere su verilemeyecek.

25 Eylül Perşembe günü ise Bakırköy, Zeytinburnu, Fatih, Cerrahpaşa, Sultanahmet ve Cankurtaran semtlerine su verilemeyecek. Buradaki kesintiler de sabah 8’de başlayacak ve saat 16:00’a kadar devam edecek.

İşte 2,5 milyon İstanbulluyu etkileyecek olan su kesinti yaşayacak ilçeler:

İstanbulda su kesintileri başladı
İstanbulda su kesintileri başladı


İstanbulda su kesintileri başladı