Gündem İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

19.05.2017 - 11:31 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan İstanbullu Gelin dün akşam son bölüm ile ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi usta isimler yer alıyor. Peki İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

İstanbullu Gelin 12. son ile dün akşam ekrana geldi. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın oluyor. Süreyya’nın kanaması Faruk’u perişan eder. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret’in arası gerildi. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın oldu. İpek yaşanan tüm karmaşaya rağmen Süreyya’nın üzerine oynamaya devam etmektedir. DNA sonucu ile yüzleşmeye çalışan Esma ise büyük bir kasırganın yaklaştığından emindir.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aniden kanaması başlayan Süreyya apar topar hastaneye götürülüyor. Begüm ve Faruk’un fotoğraflarını İpek’in ortaya çıkardığını anlayan Fikret, zihninden geçen düşünceler nedeniyle sinir krizi geçiriyor. Öte yandan Herkesten gizli test yaptıran Esma Sultan, Emir’in torunu olduğunu öğreniyor. Aynı gerçekle yüzleşen Faruk, soluğu Begüm’ün yanında alıyor. Faruk, çalınan yılların hesabını sorarken Begüm’ün ağzından tüm dengeleri değiştirecek bir cümle çıkıyor: Ben ölüyorum…