Gündem İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm ile bugün sezon finali yapacak!

İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm ile bugün sezon finali yapacak!

16.06.2017 - 11:30 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm bu akşam sezon finali yapacak. Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi İstanbullu Gelin 16. yeni bölümde Süreyya'nın eline Faruk ve Begüm'ün samimi fotoğrafları geçiyor. İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm fragmanlarında ortalık karışıyor.

İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm ile bugün sezon finali yapacak

İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 16. yeni bölüm fragmanlarında Süreyya'nın eline ortalığı karıştıracak bir fotoğraf geçiyor. İstanbullu Gelin 16. yeni bölüm ile sezon finali yapacak.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 16. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Süreyya ve Faruk aşkı büyük bir acıyla sınanıyor!

Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır.

İSTANBULLU GELİN 16. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem’in itirafıyla büyük bir şok yaşayan ve yıllar süren evliliğinin bir yalan olduğunu öğrenen Esma geçmişiyle yüzleşti. Esma ve Adem yüzleşmesi Esma’nın geçmişini sorgulamasına neden olur. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır. Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktadır. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Babası hakkında konuşulanları duyan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıyaydı.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 16. BÖLÜM 1. FRAGMAN