Gündem İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.12.2017 - 14:37 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 28. bölümde izleyenlerini ekrana kilitledi. İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu. Peki İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İSTANBULLU GELİN 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Haberin Devamı

STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin seyircisi merakla bekliyor. Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kıskançlık Krizi Büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.