Gündem İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.03.2018 - 08:28 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 40. bölümü ile ekrana geldi. Cuma akşamları heyecanla takip edilen dizinin yeni bölümünde Murat'ın evliliği konakta deprem etkisi yaratırken; Süreyya'nın hamileliği Emir tarafından oldukça sert karşılanır. Peki yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisi İstanbullu Gelin 41. bölüm şimdiden merakla bekleniyor. Süreyya, Emir'den hiç beklemediği bir tepki görür. Fikret ise kilit mektubu bulur. Peki İstanbullu Gelin yeni fragman yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin 41. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır!

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır. Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni evli çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olur. Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir. Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, herkesi üzecek bir karar alır. Fikret’in mektupları bulması ise tüm dengeleri alt üst edecektir.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 40. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İSTANBULLU GELİN 40. BÖLÜM FRAGMAN