Gündem İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor!

İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor!

29.05.2018 - 09:28 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Burcu, Osman'ı nikah masasında bırakıyor. Başta Esma olmak üzere herkes perişan oluyor! İstanbullu Gelin 52. bölümde neler olacak merak konusu.

İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkıyor

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'in 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan dizide Burcu, Osman'la evlenmekten son anda vazgeçiyor.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 52. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.