Gündem İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

02.03.2018 - 08:52 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 39. son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. STAR TV'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'in dün akşamki bölümünde Süreyya güzel bir haberi müjdeledi. İşte İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde yaşananlar...

İstanbullu Gelin son bölümde neler yaşandı Yeni fragman...

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin 39. bölümde yine ortalık karıştı. Süreyya'nın hamileliği büyük heyecan yaratırken; Murat'ın evlilik açıklaması konakta gerginliğin artmasına neden oldu. Yeni fragman ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya ve Faruk beklenmedik anda gelen hamilelik haberi ile mutluluk içerisindedir. Emir annesini kaybetmeyi kabullenemediği için zorlu bir süreç geçirmektedir. Bu sebeple Faruk ve Süreyya hamilelik haberini bir süre saklama kararı alırlar. Murat ve Bade’nin evlenme kararı ise konakta büyük tepki yaratır. Adem sürekli sevgisini sorguladığı Dilara’ya boşanma davası açmaya karar verir. İpek ise Fikret’ten boşanmamak için oyunlarına devam etmektedir. Fikret’in doğum günü için aileye bir sürpriz hazırlar. Asıl sürpriz ise Murat ve Bade’den gelecektir.

Yayın Günü: 2 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.00

İSTANBULLU GELİN 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI


İSTANBULLU GELİN 39. BÖLÜM FRAGMANI