Gündem İşte Benim Stilim'de birinciliği kim kazandı?

İşte Benim Stilim'de birinciliği kim kazandı?

11.04.2016 - 11:30 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim yarışmasının açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın İşte Benim Stilim'de birinci oldu. Hafta sonu 7 isim İşte Benim Stilim de kazanmak için jürinin karşısına çıktı. İşte Benim Stilim finaline kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu’ydu. İşte yarışmadan son gelişmeler.

İşte Benim Stilimde birinciliği kim kazandı

Her sezon ilgi ile izlenen ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında bu sezonda ilgi büyüktü. En son yayınlanan bölüm ile heyecan dolu anlar yaşattı. İşte Benim Stilim birinciliğinin açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın beklenildiği gibi yarışmayı kazandı.

Haberin Devamı

Hafta sonu 7 isim İşte Benim Stilim de kazanmak için jürinin karşısına çıktı. İşte Benim Stilim finaline kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu’ydu.

Podyuma ilk çıkan isim Selay Topçuoğlu oldu. Selay Topçuoğlu bordo uzun elbisesi ile göz kamaştırdı. Annesinin desteğini alan Selay Topçuoğlu, “Umutsuz kadınlara umut olmaya geldim demiştim. İstediklerimi bu yarışmada başardım” dedi.

Podyuma boy gösteren ikinci isim Yağmur Taktaş oldu. Uzun siyah elbisesi ile beğeni toplayan Yağmur Taktaş, Sinan Akçıl’dan geçer not alamadı. Yağmur Taktaş’ın ailesi Adana’da olduğu için desteklemek için gelemedi. Bu duruma üzülen Yağmur, gözyaşlarını tutamadı. Yağmur’a en büyük destek Öykü Serter’den geldi.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“ELBİSEN GELİN YATAĞI GİBİ”

Podyumda açık mavi kabarık elbisesi ile boy gösteren Meral Avcı, jürinin beğenisini kazandı.. Hakan Akkaya’, Meral’in elbisesini gelin yatağına benzetmesi Meral’i güldürdü. Meral Avcı’ya destek için annesi ve kızkardeşi geldi. Meral, annesine övgüler yağdırdı ve duygusal anlar yaşadı.

İşte Benim Stilimde birinciliği kim kazandı

“EN GÜZEL AZERİ KIZISIN”

İşte Benim Stilim'de Ayshan Ojaghverdiyeva koyu gri elbisesi ile beğeni topladı. Ayshan Ojaghverdiyeva’yı desteklemek için Azerbaycan’dan annesi geldi. Annesini karşısında gören Ayshan, gözyaşlarını tutamadı. Hakan Akkaya “En güzel Azeri kızısın, güzel surat” diyerek Ayshan’a övgüler yağdırdı.

İşte Benim Stilimde birinciliği kim kazandı

“BİZDEN DAHA ÇOK İLGİ GÖRÜYORDU”

İşte Benim Stilim'de Tuğba İldiz, kafes şeklindeki kıyafeti ile şaşırttı ve jüri tarafından farklı bulundu. Sinan Akçıl’ın bir dönem dansçısı olan Tuğba İldiz, övgü dolu sözler aldı. Sinan Akçıl, “Bazan bizden daha çok ilgi görüyordu” dedi.

İşte Benim Stilimde birinciliği kim kazandı

“SEN NE ANLARSIN MODADAN”

İşte Benim Stilim'de yarışmanın favori ismi Yeşim Aydın, siyah-beyaz elbisesi ile beğeni topladı. Yeşim’i desteklemek için ablası ve annesi geldi. Yeşim’in ablası “Yarışmaya katılacağını ilk duyduğumda sen ne anlarsın modadan dedim. Anlıyormuş” dedi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimde birinciliği kim kazandı

ÇOK ZOR BİR ERGENLİK GEÇİRDİ”

İşte Benim Stilim'de Bahar Candan siyah sortlu elbisesi ile podyumda boy gösterdi. Bahar’ı desteklemek için anneannesi geldi. Sözü alan anneanne “Bahar çok zor bir ergenlik geçirdi arkadaşlar. Onunla uğraşması çok zordur” dedi. Jüri karşısına geçen Bahar Candan, Nur Yerlitaş’ın isteği üzerine İvana Sert’ten“Sizi sevmiyorum” sözü için özür dilemesini istedi. Bahar Candan her ne kadar özür dilesede İvana Sert affetmedi.

İşte Benim Stilimde birinciliği kim kazandı

TÜRKİYE'NİN EN STİİL KADINI YEŞİM AYDIN

İşte Benim Stilim'de sıra SMS sonuçlarının açıklanmasına geldi nefesler tutuldu. Halk oylaması ile Yeşim Aydın, Türkiye'nin en stil kadını seçildi.

Yeşim Aydın
Bahar Candan
Meral Avcı
Selay Topçuoğlu
Ayshan Ojaghverdiyeva
Yağmur Taktaş
Tuğba İldiz

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

İşte Benim Stilim birinciliğinin açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın 21 yaşında. Yeşim Aydın'ın daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Bilim kurgu filmlerini seven Yeşim Aydın, Bahar Candan ile olan kavgaları ile işte benim stilimde çok konuşuldu.