Gündem İşte Benim Stilim'de haftanın elenen ismi belli oldu! (Damla Gezen kimdir?)

İşte Benim Stilim'de haftanın elenen ismi belli oldu! (Damla Gezen kimdir?)

24.04.2017 - 07:39 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen moda programı İşte Benim Stilim yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Benim Stilim haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim Pazar günü belli oldu. Son ikiye kalan Damla ve Tuğçe arasından yarışmaya veda eden ismi jürinin kararı belirledi. İşte Benim Stilim'de yarışmaya Damla Gezen veda etti.

İşte Benim Stilimde haftanın elenen ismi belli oldu (Damla Gezen kimdir)

İşte Benim Stilim'in eleme bölümünde, jürinin kararıyla Maryam Haeri programa veda etti. İşte haftanın finalinde yaşananlar...

Haberin Devamı

10 BİN TL'LİK ÖDÜL KİMİN OLDU?

İşte Benim Stilim haftanın finalinde 10 bin TL'lik büyük ödülü alan isim belli oldu. Bu hafta İşte Benim Stilim'de iki isim birden birinci oldu. 10 Bin TL'lik ödülü kazanan yarışmacılar Dilara Taşkın ve Simay Tokatlı 50 puanla birinci olurken kimin ödülü alacağına jüri karar verdi. Jürinin kararı doğrultusunda 10 Bin TL'lik ödülün sahibi Dilara Taşkın oldu.

Fakat alınan son karar doğrultusunda 10 bin TL'lik ödül ikiye bölünerek Dilara ve Simay arasında paylaşıldı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de bu hafta en az oyu alarak son üçe Emine Aydın, Tuğçe Ekim ve Damla Gezen oldu. Yarışmacılar Emine Aydın'ı eleme potasında kurtarma kararı alırken Tuğçe ve Damla arasında kimin eleneceğine jüri karar verdi.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'e veda eden isim Damla Gezen oldu.