Gündem İYİ Parti lideri Akşener’den Özel ve imamoğlu’na sert sözler: Bizi engellemeye çalışan Saraçhane

İYİ Parti lideri Akşener’den Özel ve imamoğlu’na sert sözler: Bizi engellemeye çalışan Saraçhane

01.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

İYİ Parti lideri Akşener’den Özel ve imamoğlu’na sert sözler: Bizi engellemeye çalışan Saraçhane

COŞKUN ERGÜL/ANKARA- CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştiren Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Haberin Devamı

BEŞTEPE DEĞİL: İktidar kurulduğumuz günden beri, eski HDP’liler, yeni DEM’liler ezelden beri bizden rahatsızdı. Meğer ana muhalefet partisi de rahatsızmış. Bu kadar çok aktörü aynı anda rahatsız ediyorsak, milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki bilbordsuz seçim kampanyası yapalım. Ama bu defa bizi sansürlemek isteyen saray değil, belediye; bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane. Bir şirketle anlaşarak, Ankara, İstanbul ve İzmir’de bilbordlar kiraladık. Görsellerimiz baskıya gitti. Ne hikmetse fotoğrafları çekilip birilerine gönderilmiş. Sonra da İstanbul’dan şirkete telefon gelmiş. ‘Bunları asmayacaksınız, yumuşatın’. 

YARDIM YAPMIŞ MI?: Sayın Özgür Özel, Eskişehir’de, AK Parti ile tuhaf bazı alışverişlerimiz olabildiğini ifade eden bir konuşma yaptı, iftirada bulundu. Bunun cevabını vermek zorundasınız muhterem. Kılıçdaroğlu’na gidin sorun; Akşener ve arkadaşlarına emrinde olan belediyeler eliyle bir kuruş yardım yapmış mı? Biz sizden istemedik, size kazandırdık. Bu işin peşini bırakmayacağım, herkes haddini ve hukukunu bilecek.

Haberin Devamı

‘Hukuk skandalına TBMM de eşlik etti’

Akşener konuşmasında Can Atalay’ın vekilliğinin düşürülmesine ilişkin de şunları söyledi: “Yargıtay’ın Anayasa’yı tanımayarak yol açtığı hukuk skandalına TBMM de eşlik etti. Devlet krizi, milletvekilliğinin düşürülmesi ile birlikte, ülkemizi anayasasız bir devlet olma tehlikesine doğru sürüklemeye başladı.” İsrail’e açılan ‘soykırım’ davası için iktidara çağrı yapan Akşener: “Gelin, Filistin lehine davaya müdahil olalım. Kararı Meclis’imize getirin, İYİ Parti olarak biz varız” dedi.