Gündem İYİ Parti’li kadınlar Ata’nın huzurunda

İYİ Parti’li kadınlar Ata’nın huzurunda 

09.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla partisinin kadın örgütleri ile beraber Anıtkabir’i ziyaret etti.

İYİ Parti’li kadınlar Ata’nın huzurunda

Akşener başkanlığındaki İYİ Parti’li kadınlar, Aslanlı Yol’dan yürüyerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çıktı. Akşener mozoleye çelenk bıraktıktan sonra heyet, saygı duruşunda bulundu; ardından da Misak-ı Milli Kulesi’ne geçildi. Akşener, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, deftere şunları yazdı:

Haberin Devamı

“İYİ Parti olarak, ‘Mümkün müdür ki bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselebilsin’ sözünüzden aldığımız ilhamla Türkiye’nin demokratik milli yükselişini Türk kadınlarıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin güçlenmesi için önce Türk kadınlarını güçlendireceğiz.”

Kuğulu Park’ta kadınlarla buluştu

Akşener; Anıtkabir ziyaretinin ardından, partisinin Kuğulu Park’taki seçim stantlarında görev yapan kadınlarla buluştu. Akşener, kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, karanfil dağıttı. Daha sonra da Sincan Belediye Başkan Adayı Fatih Koca ile Mevlana Mahallesi pazarında esnaf ziyaretinde bulundu.