Gündem Jandarma uzman erbaş başvuru işlemi | Başvuru şartları

Jandarma uzman erbaş başvuru işlemi | Başvuru şartları

01.04.2019 - 14:52 | Son Güncellenme:

Jandarma Uzman Erbaş başvuruları 19 Mart tarihinde başlamıştı. 4 Nisan 2019 günü saat 17.00'da sona erecek olan Jandarma uzman erbaş başvurusu nasıl yapılır? Kimler Jandarma uzman erbaş başvurusunda bulunabilir?

Jandarma uzman erbaş başvuru işlemi | Başvuru şartları

Ön başvurular sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinden "Personel / öğrenci alım başvuruları ve sonuçları" kısmından yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Haberin Devamı

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT KABUL İŞLEMLERİ

a. Sonuçlar, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde "Personel /öğrenci alım başvuruları ve sonuçları? kısmından duyurulacaktır. Başarılı olan adayların hangi işlemleri yapması gerektiği ve izleyecekleri yol bu duyuruda ayrıntılı olarak yer alacaktır.

b. Başarılı olan adaylara, posta yoluyla yazılı herhangi bir belge veya davet yazısı gönderilmeyecek, internetten yayımlanan duyuru tebliğ niteliğinde olacaktır. Bu açıdan internet sitesinin takip edilmesi ve ön başvuru sırasında belirtilen cep telefonlarının açık olması önem arz etmektedir.

c. Tüm seçme sınav aşamalarında başarılı olsa dahi, kayıt kabul işlemleri sırasında herhangi bir giriş koşulunu taşımadığı tespit edilen veya eksik belge getiren adayların işlemleri iptal edilecek ve kayıt kabul işlemleri yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

ç. Uzman erbaş olarak göreve başlamış olup da daha sonra giriş koşullarında belirtilen şartlara sahip olmadığı anlaşılanlar hakkında, Uzman Erbaş Yönetmeliği 13/ğ maddesine göre fesih işlemi yapılacaktır.