Gündem Jess Molho kimdir? Jess Molho nereli?

Jess Molho kimdir? Jess Molho nereli?

27.02.2019 - 11:31 | Son Güncellenme:

Birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Jess Molho TV8'de çok sayıda programda da sunuculuk yapmıştır. Peki Jess Molho kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Jess Molho kimdir Jess Molho nereli

Jess Molho 4 Ekim 1976, İstanbul doğumlu. Annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Haberin Devamı

1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler,Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir.

"Süpürrr" isimli sinema filminde başrolü paylaşmıştır. Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı olarak bulunmuştur.
Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşamıştır. 989 bölüm "Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından "Kabul Günü" isimli sabah programını yapmıştır.

Ayrıca "Jess'le Hepsi 1 İnci" adlı "Adam Olacak Çocuklar" benzeri bir program sunmuştur.

Haberin Devamı

İpek Durkal, Sena Keçeli, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah - öğle kuşağı programı sunmuştur. Bu program 2013 yılında 4. Antalya Televizyon Ödülleri komitesi tarafından "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödülü almıştır.

TV8'de "O Ses Çocuklar" , "Aramızda Kalmasın" ve "Ninja Warrior" " Göz6", Türkmaxgurme'de "Mutfaktakiler"i sunmuştur.

Jess Molho, 2002 yılında Zeynep Molho ile evlendi. Tibet adında bir oğlu ve Maya adında bir kızı vardır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2012 - Köstebekgiller (Profesör Fikri Güzel)
2010 - Yahşi Cazibe (Deniz)
2009 - SüpüRRR (Alper)
2008 - Prenses Perfinya (Hakan)
2008 - Memur Muzaffer (Tv muhabiri)
2007 - Sardunya Sokağı (Cemil)
2007 - Mahşer
2006 - Yaprak Dökümü (Görkem)
2004 - 2011 - Sihirli Annem
2000 - Çarli İş Başında
2000 - Dadı