Gündem KADINLAR MARKAFONİ’DE OMUZ OMUZA

KADINLAR MARKAFONİ’DE OMUZ OMUZA

02.03.2017 - 18:12 | Son Güncellenme:

1-8 Mart’ta Markafoni’denyaptığın her alışverişin 1TL’si Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi’ne bağışlanıyor.

KADINLAR MARKAFONİ’DE OMUZ OMUZA

BİZ KADINLAR BİRLİKTE DAHA GÜZELİZ

Haberin Devamı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün ruhuna uygun olarak birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlayalım istedik. Bir kadının, başka bir kadına koşulsuz destek olmasını hedefledik. İşte bu yüzden 1-8 Mart günleri arasında Markafoni’den yapacağınız her alışverişin 1 TL’si belki de hiç tanımadığınız bir kadının ve engelli çocuğunun hayatını güzelleştirecek. 1 TL’ler bir araya gelecek ve Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM)’nin yeni projeleri için bağışlanacak.

Peki EÇADEM’i tanıyor musunuz?

EÇADEM, Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyeleri tarafından geliştirilen, Sarıyer Belediyesi’nin proje ortağı olduğuve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) finansal desteğiyle kurulmuş bir merkez.
Tamamen ücretsiz olarak faaliyet gösteren EÇADEM’de zihinsel engelli çocuk ve gençlere bakım hizmeti veriliyor, çocukların bilişsel, fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişimleri destekleniyor.

Haberin Devamı

EÇADEM, engelli çocukların sosyal yaşama katılmalarına yönelik etkinlik ve hizmetlerin yanı sıra aileler için de psikososyal danışmanlık, rehberlik ve eğitim desteğisağlıyor.Merkezin en önemli özelliklerinde biri de annelerin bakım yükünü azaltarak, ailenin diğer fertlerine ve kendilerine daha fazla zaman ayırmalarına ve sosyal yaşama katılmalarına fırsat yaratması.

Ayrıntılı bilgi için Eçadem- Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi facebook adresini takip edebilir, 02122292939 numaralı telefondan merkez ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Bu sayfada ''reklam uygulaması'' yapılmıştır.

Yazarlar