Gündem Kahreden olay! Oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapıldı

Kahreden olay! Oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapıldı

07.08.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

Siirt'te çayda akıntıya kapılan zihinsel engelli oğlu Münir Ulutaş'ı (21) kurtarmak için suya atlayan İsmail Ulutaş (44) kayboldu. İsmail Ulutaş’ın cansız bedeni, kaybolduğu yerin yakınında ekiplerin çalışmasıyla bulundu.

Olay, saat 15.00 sıralarında Veysel Eroğlu Ilısu Baraj Gölü havzasında meydana geldi. Zihinsel engelli Münir Ulutaş, serinlemek için Botan Çayı'na girdi. Oğlunun akıntıya kapıldığını gören baba İsmail Ulutaş da suya atladı. Münir Ulutaş çevredekilerin yardımı ile sudan çıkarılırken, baba Ulutaş akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İhbarla olay yerine sağlık, AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Münir Ulutaş, sağlık ekiplerince Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Haberin Devamı

Kahreden olay Oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapıldı

Yolda kalbi duran ve daha sonra tekrar çalıştırılan Ulutaş'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Kahreden olay Oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapıldı

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Siirt’te çayda akıntıya kapılan zihinsel engelli oğlu Münir Ulutaş'ı (21) kurtarmak için suya atlayan ve bir süre sonra akıntıya kapılarak kaybolan İsmail Ulutaş’ın (44) cansız bedeni, kaybolduğu yerin yakınında ekiplerin çalışmasıyla bulundu. Ulutaş’ın cenazesi otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ulutaş’ın oğlu Münir Ulutaş’ın ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.