Gündem Kaldırım taşıyla dişlerini kırdılar

Kaldırım taşıyla dişlerini kırdılar

11.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sultangazi’de arkadaşıyla parkta buluşan lise öğrencisi M.N.K., sözlü tacizde bulunan bir grubun saldırısına uğradı. Genç kızın yüzüne gelen kaldırım taşıyla 5 dişi kırılırken, arkadaşının ise kulağı kesildi. Saldırganlardan biri yakalandı.

İstanbul Sultangazi’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. 15 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi M.N.K., ders kitapları almak için evden çıktı ve arkadaşlarıyla Sultangazi’deki parkta buluştu. Çocuklar banklarda otururken yanlarına gelen bir grup, kızları taciz etmeye başladı. Aralarından biri arkadaşlarıyla uzaklaşmaya çalışan M.’ye kaldırım taşı fırlattı. Yaralanan kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. M.’nin yüzüne 5 dikiş atıldı. 

Haberin Devamı

Kulağını kestiler 

Saldırıya müdahale etmeye çalışan arkadaşları Ç.İ. de aynı grup tarafından dövüldü, bıçakla kulağından yaralandı. Kulağı kesilen Ç.İ. yaşadıklarını anlattı: “Orada çocuklar biri beni darp etti. Yerimizi değiştirdik, kaçtık ama peşimizden geldiler. Daha kalabalık bir grupla tekrardan bir arbede yaşandı, darp edildik.” 

M.’nin annesi “Çocuğumuzu okula da gönderemeyeceğiz. Bu çocuklar niye rahatsız ediliyor, darp ediliyor?” diye sordu. M.’nin babası da saldırganın babasının kendisini aradığını, olayı örtbas etmeye çalıştığını iddia etti. Taş fırlatan O.A.A. polis tarafından gözaltına alındı ve “kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edildi.

Eşi ve baldızını katletti

Ankara Kahramankazan’da Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir’i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. 

Haberin Devamı

Kaldırım taşıyla dişlerini kırdılar

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kayı Mahallesi’ndeki Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Tütüncü dükkanı işleten Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir ile bulvar üzerinde karşılaştı. Yüksel çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı. Bunun üzerine Hüseyin Yüksel, eşi Emine ve baldızı Çiğdem Demir’i tabancayla başından vurarak öldürdü. Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel’in 3, Çiğdem Demir’in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Bu arada, Emine Yüksel’in boşanma aşamasındaki eşi için bir süre önce aldığı uzaklaştırma kararı süresinin sona erdiği belirtildi.

Kaldırım taşıyla dişlerini kırdılar

Kahramanmaraş’ta kadın cinayeti

Türkiye’de bir kadın da eşi tarafından ödürüldü. Kahramanmaraş’ta güvenlik görevlisi olarak çalışan İsmail Y. (45), evde bulunan tüfekle eşi Fatma Y’yi (41) öldürdü. Cinayet önceki gün akşam işlendi. Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla adrese gelen ekipler, kadının öldüğünü belirlerken, olayın ardından kaçan zanlı, gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi. Zanlının eşini “kazayla” vurduğunu söylediği öğrenildi.