Gündem Kanatsız Kuşlar 20. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı

Kanatsız Kuşlar 20. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı

30.10.2017 - 15:14 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. İlgiyle izlenen Kanatsız Kuşlar'da "Zeynep'in Nefise'nin kızı olduğu ortaya çıkıyor. Kanatsız Kuşlar 20. bölümde herkesi şaşırtmaya geliyor.

Kanatsız Kuşlar 20. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı

Kanatsız Kuşlar'ın merakla beklenilen yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 20. BÖLÜM FRAGMAN

KANATSIZ KUŞLAR 19. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Muzaffer'in isteği karşısında ne yapacağını bilemeyen Nefise, iyice köşeye sıkışmıştır. Çocuğunu düşürdüğünü söylemeyen Tuba, beklenmedik şekilde Muzaffer'in oyununun bir parçası olur. Muzaffer, Azime'yi onun özel hizmetine verir. Sırrı öğrendiğini gizlemeyi sürdüren Muzaffer'in Nefise için de sıra dışı bir planı vardır. Onur, nikah günü gelip çattığında Zeynep'i kurtarmak için elinden geleni yapar. Ancak Ahmet, son kozunu henüz oynamamıştır. Muzaffer'in gizemli tavırlarına anlam veremeyen Nefise, bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır. Çocuklarıyla birlikte kendisine yeni bir yol çizme kararı alır. Bu karar, Muzaffer'i iyice çileden çıkaracaktır. Emre ise Muzaffer'in annesine kötü davrandığının farkına varır. Öfkelenerek, Muzaffer'le yüzleşmek üzere şirketi basar. Emre ve Muzaffer'in yüzleşmesi, büyük olayların başlangıcı olacaktır.