Gündem Kanatsız Kuşlar 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanatsız Kuşlar 21. bölüm fragmanı yayınlandı!

02.11.2017 - 14:20 | Son Güncellenme:

ATV'nin heyecanla takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar 21. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen dizide Muzaffer, Nefise ile arasındaki tüm ipleri kopartıyor. Nefise ne yapacağını bilemezken Muzaffer büyük bir kaza ile karşı karşıya kalacak.

Kanatsız Kuşlar 21. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Nefise'nin Muzaffer'den yardım istemesi ve Muzaffer'in bu teklife karşı tepkisi izleyiciyi şok etti. Son bölümün hemen ardından 21. bölüm fragmanı da yayınlanan Kanatsız Kuşlar şimdiden heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 21. BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ahmet, Zeynep'in karşısına nikah cüzdanıyla çıkar ve kendisiyle gelmesini ister. Onur, şok olmuştur. Emre, Muzaffer'in her şeyi bildiğini öğrendiğinde daha da öfkelenir. Annesine her şeyi anlatacaktır. Muzaffer, tam da bunu isteyerek Emre'yi kovar. Nefise, çocuklarıyla tuttuğu evde mutlu olacağını sanırken beklenmedik bir olay tüm duygularını altüst eder. Yaşadıkları zor anlardan kurtuluş için yine Muzaffer'den yardım istemek zorundadır.

Fakat Nefise, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Muzaffer, içindeki fırtınaların çaresi olarak her şeyi yakacak gibidir. Onun gazabından Azime ile kızı Emel de nasiplerini alırlar. Gerçekleri öğrenen Onur, Zeynep'e zor anında yardım edecek midir?