Gündem 'Kepez'de prestijli caddeler olacak'

'Kepez'de prestijli caddeler olacak'

16.03.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleriyle iftar sofrasında buluşan AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 'Kepez'de cazibe merkezi olacak prestijli caddeler yapacağız.' dedi.

Kepezde prestijli caddeler olacak

Kepez Belediye Başkan adayı Av. Rıza Sümer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Üçkapılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve berber esnafının katılımıyla, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde iftar programı düzenledi.

Haberin Devamı

Sümer, konuklara berber esnaflarına özel hazırlattığı tıraş önlüğünü dağıttı.

Kepezde prestijli caddeler olacak

Av. Rıza Sümer, yerel seçim sonrası hayata geçirecekleri projeleri tüm kesimlerden gelen taleplere göre oluşturduklarını açıkladı. Seçmen profilinin bilinç düzeyinin farkında olduklarına dikkati çeken Sümer, “Türkiye'nin seçmen profili belki de dünyanın hiçbir yerinde olmadığı kadar bilinçli. Vaatlerimizden, söylediğimiz sözlerden afişlerimize, afişlerimizden kullandığımız sloganlara kadar halkımız her şeye dikkat ediyor" dedi.

Proje çalışmalarında esnafı da unutmadıklarının altını çizen Sümer, “Dünyanın marka şehirleri prestijli caddeleriyle anılıyor. Kepez'de cazibe merkezi olacak prestijli caddeler yapacağız. En az 3 farklı bölgede cephe çalışmalarıyla, arastalarıyla, turizm çarşılarıyla, yerel esnafımızın turizm geliri de elde edebileceği prestijli caddeler oluşturacağız. Ailelerinizi ve çocuklarınızı da unutmadık. Kreş sayımızı 7'den 17'ye çıkartacağız. Ailelerin kullanımına açık olacak şekilde kapalı ve açık yüzme havuzlarımızın sayısını arttıracağız. Kepez Tekstil markasını kuracağız, bu marka çatısı altında, ihracata yönelik ürünler üreterek, fabrikamızda yüzde 90 kadın istihdamına yer vereceğiz. Bu da yetmiyor, kadınlarımızın yarısından fazlası için, evlerinde çalışabilecekleri imkanları sağlayacağız. Haftanın 3 günü çocuklarımızın kahvaltısı bizden" diye konuştu.

Haberin Devamı

Program, Rıza Sümer'in berber esnafıyla toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (DHA)